HelloVenus :)
kisahinitidakmempunyaitajuk ^^
2011/10/29 | 10/29/2011 07:03:00 AM | 1 comments
sape larhh yang ajar buat mende2 nihh .. haishh , CIK SYEERA nihhh .. memang ak larhh slalu jadi sasaran ko kan .. dah larhh muke aku nihh paling mlas update blog ..baiklah , dengan muke yang comel ini , saye akan menerima cabaran awak ..
 ayat haktuihhh kannn ..





The Rules

  • You must post these rules
  • Each person must post 11 things about themselves in their journal
  • Answer the question the tagger set for you in their post. And create new eleven question for the people you tagged to answer
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her
  • No tag back !


11 things about ME


  • suke kpop n kdrama
  • suke matematik
  • suke tido
  • suke makan
  • sngat gemoookk
  • pkwe saye kevin
  • suke melompat n guling2
  • 24 jam online
  • suke cuci mate tngok mamat hencem
  • suke lepak ngn kawan
  • suke tngok wayang .. tapi duit dah abish.. blanje bolehh ??

QUESTIONS FROM CIK SYEERA


1. korang tau tak aku serabut sampai 2 orang tag aku?
    tau sanggatt larhh .. 

2. korang ambik mase berape lame nk jawab soalan aku?
    satu saat sajeww 
3. sehari berapa lama online?
    sangat xterkire larhh

4. penah tak update status 3 minggu? pernah?? tipu. booo
    pernah larhh .. anda yang tak pernahh ;p

5. percaya tak manusia ada ekor? percaya tak??
    percaye .. dah blajar ^^

6. apesal x caye lak ??
    aku ckp aku caye larhh .. maen terbalik ayat larhh ko ..

7. korang nyh x penah g skolah ke ?
    yang duk blakang ko dlm kelas tuhh sape lak ??

8. x penah blaja ilmu alam ek ?
    tak , ilmu dunia pernah larhh .

9. korang tau apesal aku kene tag nih?
    mne larhh ak tau .. tanye larhh orang yang tag kaw .. =="

10. knp aku tinggi/rndah tapi kau rendah/tinggi?
     kau tinggi cbb kau mkan calcium .. aku rendah cbb ak comel .. perlukesoalannihh

11. knp aku dah tak tau nk tnye ape? HAHA --''
     perlu ke soalan nihh .. ;p



QUESTIONS FROM NANA


  1. pe pendapat korang tentang blog sayee ?
  2. korang rase saye patut hempok tak orang yang tag saye nihh ?
  3. pe mende pertame korang nak buat kalau korang jadi jutawan ?
  4. sape idola korang ?
  5. pe korang suke buat waktu cuti ?
  6. korang suke dating kat mane ?
  7. korang marah tak kalu saye mnx pkwe korang ?
  8. korang rase saye msih de soalan nak tnye tak ?
  9. korang rase soalan ape saye patut tanye ?
  10. kenape saye suke mule soalan dengan "korang" ?
  11. akhirnyee smpai soalan terakhir kann ?


Time To Tag!
















tak tau nak tag sape dah ..
korang2 yang bace post nih .. sila2 larhh jawab ..

chayookkk2 !!


Older Post | Newer Post
I'm Venus !

hye , i'm Nana .
I'm sixteen years old .

Click Earth !

SRRMY Links Stories



It's Venus

MukaBuku
TwitTwit