HelloVenus :)
SMKSM to SMTI
2012/03/11 | 3/11/2012 07:11:00 AM | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM


  



hai semua ,..
dah lame eden tak mengepost kat sini kan .. well , sejak jadi warga smti nihh , memang tak boleh nak online larhh , sebab tak di benarkan bawak netbook nihh .. rugi kot , dah larhh sekolah tuhh ade wifi ..
 skang nihh dah tiga bulan eden menjadi warga smti .. selepas pendaftaran ari tuhh , eden dapat tau yang sekolah tuhh nak transfer jadi VOKASIONAL ..  oh my gucci  ! what the hill larhh .. bukan nak cite awal2 .. kalu tak ,  tak de nye eden nak sekolah kat situ .. honestly eden sembang , sejak duk asrama nihh eden rase eden dah macam KATAK DI BAWAH TEMPURUNG .. why ? sebab berita yang baru2 nihh eden gerenti ketinggalan .. lain larhh kalu cikgu and budak outsider nak story ..
selain itu dah mcam krangan larhh pulak , eden bnyak blajar perkataan baru , like "mencapub" *betul ke eden eja nihh .. , pailunk or pailang and langsi ..  dan lagi satu , diorang suke abish kan ayat dengan prkataan "cukup" .. ok tutup cite ..

pasal asrama lak , naseb baek kat asrama eden smue nye baek2 termasuk akak2 senior , diorang semua sporting je .. dorm eden leh dikatekan yang paling the best sebab kitorang semua otak gile-gile .. jiran sebelah katil eden adalah PKD *penolong ketua dorm a.k.a jom loceng kitorang .. tapi eden selalu lari tidur ngn dak bwah katil gua iaitu mai ( adek ) n the maknae , wahi ..

ketua dorm eden , kak mas and ditemani oleh pngawas sekolah iaitu kak wan .. depan katil eden mira ( dak pailunk ) and jima ( becok ) , bwah diorang alina ( dak control ) and yaya ( dak suke mnyanyi & berbahas )..
jiran katil eden tasha ( dak cun ) dan nisa ( kaki kpop jugak ) .. tapi tasha suke lari tidur ngn alina .. well , kitorang mmg suke lari2 nihh .. seterusnya , kitorang de syikin ( dak 8a ) and anis ( dak cun jugak ) , aini ( dak rambut smart ) and bella a.k.a mek ( dak kelantan & awex eden ) ..

adakah open sangat eden pasal mende nihh ?
tak pe larhh , just nak memanjangkan post ..
minggu nih balik for cuti penggal setelah sebulan tak balik .. since agi 30 ari kitorang dah wat countdown dalam notebook masing2 .. waktu tuhh memang rase lame gilerr .. after that kitorang asyik busy , sedar2 agi belas2 ari je nak balik .. memang best gilerr larhh eden sembang .. dengan tak de keje sekolah nye .. perhh ! memang aman agi damai ..

so , that's the end of my story .. bubye gudnite and ASSALAMUALAIKUM 


Older Post | Newer Post
I'm Venus !

hye , i'm Nana .
I'm sixteen years old .

Click Earth !

SRRMY Links Stories



It's Venus

MukaBuku
TwitTwit