HelloVenus :)
exam =='
2012/05/12 | 5/12/2012 03:02:00 AM | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM 
HELLO EVERYONE ..


perhh , speaking tuhh .. ehem ehem .. well .. sekarang nihh dalam minggu EXAMINATION .. start 9 mei ari tuhh .. ohhh my gucci ! kitorang exam supposed to be 14 mei tapi di awalkan .. arghhh ! what the hill larhh .. dah larhh tak ready ape ape agi .. aishh ! ingatkan diorang maen maen je , rupe nya betul .. alasannye nanti budak KAT , kejohanan antara teknik  de match kat penang .. k fine ..
MID YEAR EXAMINATION ..
okey ! dengar  name pon dah tahu susahhh .. dah ar 10 subjek .. aishh ! camne larhh nak masuk semua dalam otakk .. time cikgu ajar asyik tidoo je .. kan dah tak masuk otak .. but what should i do ? i'm very sleepy larhh .. erghh ! subjek fizik , math modern , lukisan kejuruteraan and sejarah dah lepas dahh .. tinggal kejuruteraan awam , english , b.melayu , sivik , agama , kimia , add math and pjk .. aik ? pjk pon de exam kerr ? dahsyat tol sekolah nihhh .. lantak larhh .. objektif je ponn .. kalu tak tahu , tembak je larhh .. btw , exam kali nihh serious susahhh .. everyday kitorang stay up untuk study . tapi still tak boleh jawabb .. dahh ar result akan di post ke rumahh .. aishh !  baek betol sekolah nihhh .. arghh ! biarlah .. study je larhh ..

anyway , kawan eden cakap result KKQ , kelas kemahiran quran dah keluar .. and i got excellant .. tapi betol kerr ? sebab tak usha dengan mata sendiri lagi .. harap harap betul larhh ..

sampai sini je larhh , dah tak tahu nak tulis ape dahh ..
GOODBYE ..
ASSALAMUALAIKUM .. 


*SORRY KALAU ADA MENGARUT LAGI MENCARUT 

Older Post | Newer Post
I'm Venus !

hye , i'm Nana .
I'm sixteen years old .

Click Earth !

SRRMY Links Stories



It's Venus

MukaBuku
TwitTwit